Welcome to PlayStationHaX

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Search the Community: Showing results for tags 'kaihenkaku'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Official PlayStation News
    • PlayStation Scene News
    • Game Releases
    • Forum Related News
  • Help Forums
    • PlayStation - PS1
    • PlayStation 2 - PS2
    • PlayStation Portable - PSP
    • PlayStation 3 - PS3
    • PlayStation Vita - PS Vita
    • PlayStation 4 - PS4
    • PlayStationHaX Русское Сообщество
  • Other Consoles And Devices
    • Nintendo
    • Xbox
    • Single Board Computers
    • Mobile Phones And Tablets
    • General Gaming Discussion
    • PC Gaming Related
  • Off Topic
    • Off Topic
    • PlayStationHaX Friends
    • Cinema

Categories

There are no results to display.

Categories

  • Game Consoles

Calendars

There are no results to display.


Group


Is online?


Has photo?


Content Count

Between and

Age

Between and

Last Post

Between and

Last Visit

Between and

Website URL


Twitter


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi guys. I have posted this question over at /talk but have had no joy. Here's hoping one of you fella's have an idea in this regard. So, here's what the problem is. My vita has HENkaku installed and has had since it released. It's built 7b9c247 from Sunday September 11. Regardless of deleting Molecular shell and reinstalling it from http://henkaku.xyz or going straight to http://go.henkaku.xyz nor using the latest revision of kaiHENkaku url http://beta.henkaku.xyz, my Vita installs the old build. Ive tried: Formatting the Vita and MS Rebuilding the DB Deleting web browser cookies and history Holding R as the web page loads Deleting and reinstalling Molecular Shell from each of the 3 url's Using the offline installer both for normal HENkaku as well as kaiHENkaku (offlineinstaller.vpk and BETA_offlineinstaller.vpk) So lads, does anyone here have any bright ideas? I'm stumped and really annoyed at this stupid situation! Thanks in advance.